O2 má nové tarify pro chytré studenty

Reklama

O2 od srpna nabízí dva nové tarify pro mladé lidi ve věku 6-26 let. Tarify se jmenují Chytrá Pohoda a Chytrý [:kůl:]. Obě novinky obsahují volné SMS v síti O2 a 150 MB mobilního internetu. Podívejte se na podrobnosti.

Zákazníci O2 mladší 26 let mají nyní na výběr ze tří možností, nejprve připomeneme starší tarif Pohoda (viz podrobnější informace). Za 180 Kč měsíčně vám nabídne 40 minut volání do kterékoliv sítě a 100 SMS do kterékoliv sítě. Další volání vás vyjde na 4,60 Kč/min, jedna SMS stojí 1,60 Kč.

K tomu nově přibyla Chytrá Pohoda. Je o sto korun dražší, měsíčně za ni zaplatíte 280 Kč. Výhoda 40 volných minut pro volání do všech sítí zůstala zachována, stejně jako 100 SMS do všech sítí. K tomu přibyli neomezené SMS odeslané do O2 (v praxi tak máte neomezené SMS do O2 + 100 do ostatních sítí) a 150MB FUP internetu v mobilu.  Další volání vás vyjde na 4,60 Kč/min, jedna SMS stojí 1,60 Kč.

Do třetice je tu nový tarif Chytrý [:kůl:]. Jeho cena činí 350 Kč měsíčně, je tedy z celé trojice nejdražší. Za to ale nabídne 120 volných minut volání do libovolné sítě, neomezené SMS v síti O2 (ale pozor, nikam jinam) a 150 MB internetu.  Další volání vás vyjde na 4,60 Kč/min, jedna SMS stojí 1,60 Kč.

Nabídka platí pro každého, kdo prokáže v době podpisu smlouvy patřičný věk (6-26 let, do 18 let nutný souhlas rodičů) a uváže se na dva roky.

Podrobnější informace o všech tarifech všech českých operátorů najdete v našem Katalogu operátorů.

Komentář Mobinfo.cz

O2 pokračuje v protlačování internetu do všech svých tarifů. Již dříve představil operátor řadu Chytrý Neon (totéž, co tarify Neon, jen s mobilním internetem), nyní tedy Chytrý [:kůl:] a Chytrá Pohoda. U tarifů určených mladým mi asi důraz kladený na internet nevadí, studenti jsou k novým technologiím většinou dost otevření, u tarifů Chytrý Neon určených běžnstarším zákazníkům už je to horší.

V obou případech ale naštěstí O2 zachovalo možnost aktivovat tarif bez internetu. Starší zákazníci mají možnost pořídit si klasické Neony, studenti mají ještě neinternetový tarif Pohoda (bez přídomku Chytrá). Zákazníci T-Mobilu jsou na tom hůř, tarify S námi jsou v podstatě jedinou alternativou.

Reklama