Vodafone dává 2 GB na prázdniny zdarma

Reklama

Vodafone dává svým zákazníkům 2 GB zdarma, které mohou čerpat po celou dobu letních prázdnin. Podmínkou je ale mít aktivovaný jiný datový balíček a v průběhu prázdnin ho nezměnit.

Bonusové dvě giga si mohou aktivovat zákazníci s předplacenou kartou i paušálním programem. Nabídku lze aktivovat k opakovaným balíčkům ke kartě 150 MB dat a SMS v síti neomezeně FIX, 500 MB dat a SMS v síti neomezeně FIX, Komplet v síti FIX a Komplet do všech sítí FIX a 1,5 GB a SMS v síti FIX. Nabídku dat lze aktivovat také ke všem měsíčním datovým tarifům vyjma tarifů Mobilní připojení Turbo, Připojení bez kabelu/+, tarify Internet na doma (ADSL), Připojení na dlouho, Připojení na měsíc, Vodafone M2M Data a Připojení pro služby Standard/Premium, Připojení bez kabelu Naplno, Data Naplno 250 MB, Data Naplno 500 M, Data Naplno 5 GB, Data Naplno 10 GB, Data Naplno 20 GB.

Pokud máte některý z nich, podívejte se do aplikace Můj Vodafone. Měli byste tam vidět dárek v podobě 2 GB zdarma.¨Aktivovat si je můžete kdykoliv od 20. června do konce srpna. Vodafone vám pak navýší váš FUP o zmíněné 2 GB, přičemž tento bonusový FUP platí v rámci aktuálního zúčtovacího období a v celém zúčtovacím období následujícím.

Reklama