Top 10 článků týdne: Blíží se Galaxy S6!

Reklama

Podívejte se na přehled nejzajímavějších článků uplynulého týdne. Určitě vás zaujme, že už 1. března představí jihokorejský výrobce žhavou novinku – Samsung Galaxy S6.

Nový Samsung Galaxy S6 přijde již 1. března

S blížícím se termínem odhalení novinky od Samsungu se ukazují nové vizualizace předpokládaného vzhledu. Podobnost s iPhone 6 se silně nabízí.

S jednoduchým ovládáním: Sony Xperia E4 [preview]

Sony představilo nový model Xperia E4. V tiskové zprávě se opakovaně chlubí, že se mobil vyznačuje jednoduchým ovládáním. Měl by být také dostupný za dobrou cenu.

Jak instalovat již zaplacené hry a programy do Lumie [návod]

Smazali jste si omylem oblíbenou hru nebo plnou verzi aplikace? Nebo přecházíte na novější model Lumie? S naším návodem snadno obnovíte používaný obsah.

Samsung začíná prodávat Galaxy Note Edge

Samsung začíná na českém trhu prodávat vylepšený model Samsung Galaxy Note Edge. Seženete ho především ve značkových prodejnách výrobce za cenu takřka 24 tisíc korun.

LG G Flex 2: zahnutý mobil podruhé za 19 999 Kč

Stylu není nikdy dost a tak si můžete předobjednat zahnutý Flex 2, který navazuje na rok starý model Flex. Navýšil se výkon, vylepšil displej i samooopravovací kryt!

Deutsche Telekom prodává svůj „britský T-Mobile“

Nadnárodní operátor Deutsche Telekom prodává svou britskou pobočku EE, kterou založil ve spolupráci s francouzským Orange. Dostane za to významný podíl v britském pevnolinkovém operátorovi BT.

Sony propouští třetinu zaměstnanců

Japonský elektronický gigant Sony hodlá propustit tisícovku zaměstnanců své mobilní divize. Té se totiž příliš finančně nedaří a situace se nezlepšuje ani po propouštění oznámeném v říjnu.

T-Mobile – Trojan ve vašich službách

Oblíbený herec Trojan se objevuje v novém reklamním klipu T-Mobilu. Tentokrát nejde o tělocvikáře, nýbrž schopného agenta.

Výkonný a s výdrží: Samsung Galaxy Ace 4 [recenze]

Po pár střetech s telefony Aligator se ke mně dostala moje srdcovka, a to mobilní telefon Samsung. I přesto jsem nečekala, že by mě něco překvapilo. A opět jsem se pletla.

Lenovo S660: dual SIM a dlouhá výdrž [recenze]

Lenovo nabízí sympatický telefon s kovovými zády, který má co zlepšovat. I přes nedostatky však dokáže posloužit nejen na komunikaci slovem a písmeny.

Reklama