Volejte nebo pište na Valentýna zdarma

Reklama

I když zítřejší svátek zamilovaných řada lidí okázale ignoruje, náš dnešní tip se vám může hodit i jindy. Pokud jste zákazníky O2, můžete (nejen na Valentýna) psát či volat vašim blízkým zcela zdarma. Poradíme, jak na to.

Finta spočívá ve využití tzv. Odměny za dobití, kterou operátor nabízí na webu www.odmenazadobiti.cz. Každý, kdo si dobije svou předplacenou kartu, si na uvedeném webu může okamžitě vybrat některou z odměn z oblasti služeb O2, nebo se zapojit do soutěže o nejrůznější věcné odměny.

S ohledem na nadpis článku nás zajímají odměny od O2, které získáte při dobití minimálně 400 Kč. Operátor vám po dobití odešle unikátní kód, který musíte vložit do formuláře na webových stránkách. Následně už vybíráte odměnu podle svých preferencí.

Zajímavé je Neomezené volání v síti O2 na následujících 24 hodin. Pokud stihnete dobít ještě dne, můžete na Valentýna volat všem, které milujete. Pokud se vaše láska nachází v zahraničí, možná využijete balíček 20 volných minut na volání do zahraničí platných po 24 hodin. Za 20 minut si samozřejmě nestihnete říct všechno, když jsou ale zadarmo, určitě přijdou vhod.

Pokud se při hovoru zakoktáváte a raději své myšlenky vyjadřujete písemně, sáhněte po balíčku Neomezené SMS v síti O2 na 24 hodin. Kreativnější jedinci pak mohou ve smyslu hesla „názorný obrázek vydá za tisíc slov“ využít spíše Nemezené MMS v síti O2 na 24 hodin.

Všechny uvedené balíčky platí 24 hodin od aktivace na webových stránkách, předpokladem je dobití částkou minimálně 400 Kč. Ani pokud dobijete nižší částkou, nemusíte zoufat. Operátor vám dá buď 10 volných minut do O2, nebo 10 volných minut do zahraničí, nebo 20 volných SMS do O2 nebo 20 volných MMS do O2.

Reklama